دبیر انجمن صنایع نساجی ایران خبر داد: ظرفیت یک میلیارد دلاری صنعت نساجی برای جذب سرمایه گذاری

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران گفت: اکنون در صنعت نساجی ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری شده است که اگر حمایت از تولید با اصلاح قوانین و امنیت سرمایه گذاری تامین شود تا سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری دور از دسترس نیست.

عدم امنیت سرمایه گذاری در مواجهه با واردات بی‌رویه قانونی و قاچاق

در حالی که اختلاف ارز مبادله‌ای و بازار آزاد، رقم قابل ملاحظه شده و این اختلاف عملاً به حمایت و رانت برای واردکننده تبدیل شده است‌شاهد تساهل بی‌مورد در واردات انواع منسوجات و پارچه هستیم.

سرمایه همیشه مسیر امنیت و سودآوری را انتخاب می‌کند

سال جدید سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است. به همین بهانه می‌توانیم نگاهی اجمالی به شعارهای منتخب برای سال‌های اخیر و جمع‌بندی نتایج تلاش ها و پیگیری ها برای تحقق این راهبردها بیندازیم.

حمایت از بازسازی و نوسازی و محدودیت قاچاق و واردات پوشاک و منسوجات در دیدار وزیر صمت

صبح روز سه شنبه بیست و هشتم اسفندماه در دیدار با وزیر صنعت معدن و تجارت موضوع لزوم برخورد جدی با قاچاق پوشاک و منسوجات و واردات بی رویه از مناطق آزاد و بازارچه های مرزی و پیله وری مطرح و مورد پیگیری قرار گرفت .

نشست مشترک فعالین اقتصادی با مدیران دادگستری استان تهران 

صبح روز سه شنبه نوزدهم فروردین ماه نشست مشترک فعالین اقتصادی با حضور رئیس و دبیر و اعضای هیأت نمایندگان و کمیسیون و نمایندگان تشکل های تخصصی اتاق بازرگانی تهران و جمعی از مدیران و فعالین اقتصادی با مدیران دادگستری استان تهران برگزار شد.

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران پاسخ داد بسته حمایتی دولت از صنایع خسارت ناشی از قطعی‌ها را جبران می‌کند؟

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران با بیان اینکه یکی از خبرهایی که بسیاری از فعالین اقتصادی منتظر شنیدن آن بودند و بخش خصوصی پیگیر تحقق آن بود، موضوع جبران خسارت ناشی از قطعی برق و گاز واحدهای تولیدی بود، گفت: اما اجرای بسته حمایتی مصوب شده برای جبران خسارات قطعی برق در عمل، نیازمند آیین‌نامه و دستورالعمل‌های بسیاری است و زمان‌بر خواهد بود و متناسب با خسارات و عدم‌النفع‌های وارد شده به واحدهای تولیدی نیست.

گره کور بر تارو پود صنعت نساجی

صنعت نساجی به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین صنایع در ایران، با چالش‌های متعددی مواجه است که به‌شدت بر عملکرد و توسعه آن تأثیر گذاشته است. کمبود مواد اولیه، مشکلات ارزی، قاچاق کالا، عدم‌نقدینگی و از همه مهم‌تر ناترازی انرژی و عدم‌حمایت جدی از سوی دولت، از جمله موانع بزرگ در مسیر این صنعت است.