انجمن صنایع نساجی ایران؛ میزبان مدیران ارشد واحدهای منسوجات بی‌بافت در حوزه اسپان‌باند

صبح روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۹ دبیرخانه انجمن صنایع نساجی ایران میزبان مدیران ارشد واحدهای منسوجات بی‌بافت در حوزه اسپان باند بود، این جلسه با هماهنگی و همکاری مشترک انجمن ملی پلیمر تشکیل و در خصوص مسائل و مشکلات واحدهای مذکور بحث و تبادل نظر شد.

صبح روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۹ دبیرخانه انجمن صنایع نساجی ایران میزبان مدیران ارشد واحدهای منسوجات بی‌بافت در حوزه اسپان باند بود، این جلسه با هماهنگی و همکاری مشترک انجمن ملی پلیمر تشکیل و در خصوص مسائل و مشکلات واحدهای مذکور بحث و تبادل نظر شد.

در بخش آغازین این نشست دکتر شاهین کاظمی با اشاره به تاریخچه تأسیس کارگروه منسوجات بی بافت در انجمن صنایع نساجی ایران و گستره تولیدات و محصولات این واحد ها به ضرورت تشکیل این نشست برای تولیدکنندگان اسپان باندی پرداخت. پس از ایشان آقای بابک شایسته با ذکر مقدمه‌ای در خصوص جلسات قبلی در دفاتر تخصصی وزارت صمت و محدودیت های موجود در خوراک پتروشیمی ها و تحلیل مقدماتی بر رقابت هایی که در بورس بدلیل مهندسی عرضه ها صورت می پذیرد به لزوم کلان نگری در بحث و تعامل بین مجموعه مصرف کنندگان پرداختند. پس از ایشان حاضرین در جلسه به طرح مسائل و مشکلات و دیدگاه‌های خود پرداختند در این نشست که آقایان فرشاد سیاوشی، صالح موبد و محمدرضا محمدی از هیئت رئیسه کارگروه منسوجات بی بافت انجمن و سرکار خانم فرزانه علیرضایی، محمدحسین بابالو و سارا قربانپور از انجمن ملی پلیمر ایران و دکتر سلیقه از دفتر صنایع منسوجات و پوشاک حضور داشتند بحث های مختلفی در موضوع عرضه ها و تقاضاهای گرید های مختلف پلی پروپیلن در بورس کالا صورت پذیرفت. دکتر سلیقه با اشاره به اینکه ۴۴ واحد اسپان باندی با ۱۸۰ هزار تن ظرفیت داریم به ارائه توضیحاتی در خصوص شفاف سازی ابهامات و ایرادات مطروحه در این جلسه پرداخت. در بخش پایانی این نشست محمد حسین بابالو از انجمن ملّی پلیمر به ارائه تحلیل‌های کلان خود از صنعت پتروشیمی به لزوم توجه دست اندرکاران این صنعت به واردات پرداخت. دکتر شاهین کاظمی در جمع بندی موارد مطروحه در این نشست با اشاره به تجربیات انجمن صنایع نساجی ایران در حوزه پلی اتیلن ترفتالات و عرضه تلفیقی این محصول در بورس و همچنین پروژه راستی‌آزمایی پروانه های بهره برداری و تولید واحدهای ذوب ریسی به ظرفیت های تولید و پروانه‌های صادره توسط وزارت صمت و محدودیت تولید پتروشیمی ها برای تامین مواد اولیه مورد نیاز این واحدها پرداخت و در جمع بندی نهایی مقرر شد تا واحد ها نسبت به تکمیل صورتجلسه مورخ ۱۴۰۱/۸/۳ اقدام نمایند تا در اولین فرصت نشست مشترک مجددی برنامه‌ریزی شود تا اتخاذ تصمیم در این خصوص به عمل آید

دبیرخانه انجمن نساجی ایران

این خبر در واحد اخبار انجمن صنایع نساجی ایران تهیه و به نگارش در آمده است

نظرات شما

نظرات خود را با ما در میان بگذارید

آدرس پست الکترونیکی شما نمایش داده نخواهد شد