ظهر روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۳نشست مشترکی با حضور هیئت علمی و مدیران دانشگاه الزهرا و رئیس هیئت مدیره و دبیر انجمن صنایع نساجی ایران و مدیر دفتر نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری در محل ساختمان معاونت علمی برگزار شد.
ظهر روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۳نشست مشترکی با حضور هیئت علمی و مدیران دانشگاه الزهرا و رئیس هیئت مدیره و دبیر انجمن صنایع نساجی ایران و مدیر دفتر نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری در محل ساختمان معاونت علمی برگزار شد.
در این نشست که با معرفی توانمندی ها و سوابق گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر این دانشگاه توسط سرکار خانم فریده طالب پور آغاز شد در خصوص لزوم ارتباط بیشتر دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه با صنعت بحث و تبادل نظر شد. مجتبی دستمالچیان رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به نیاز شدید صنعت نساجی به حضور طراحان زبده و کار بلد در صنعت به مقایسه ای بین وضعیت طراحی پارچه و لباس کشور با سایر کشورها پرداخت و با اشاره به استعدادهای ناب طراحان و دانش آموختگان دانشکده های مختلف از جمله دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه الزهرا به لزوم ارتباط بیشتر بین صنعتگران و طراحان از طریق برگزاری نمایشگاهها و مسابقات اشاره نمود. مهندس امامی رئوف دبیر انجمن صنایع نساجی ایران نیز با اشاره به ظرفیت ها و سابقه آشنائی و ارتباطات کاری با هیئت علمی و اساتید محترم گروه طراحی و پارچه این دانشگاه، به لزوم تعریف پروژهای مشترک برای ایجاد انگیزه در دانشجویان و فراهم نمودن زمینه های حضور ایشان در صنایع نساجی و جذب در واحدهای تولیدی پرداخت و ابراز امیدواری کرد در شرایط زمانی فعلی که بستر لازم برای گسترش این همکاری های و تعریف فضاهای جدید برای مشارکت فراهم است بتوان رویدادهای جدیدی را تعریف و انجام رساند. در بخش دیگری از این نشست دکتر حسین راغفر اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا به ارائه پژوهش خود در حوزه صنایع نساجی و پوشاک و ظرفیت های آن پرداخت و دکتر اسداللهی یکی از پژوهشگران این حوزه نیز رساله دکتری خود در حوزه صنایع نساجی و پوشاک و لزوم توجه به خوشه های صنعتی و برندینگ را ارائه نمود و سرکار خانم فربد و پاک بین از فعالین حوزه طراحی لباس و پارچه و هیئت علمی این دانشگاه نیز در سخنان مبسوطی به چالش های قدیم و جدید این حوزه اشاره فرمودند. دکتر مریم ملوّنی مدیر دفتر نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری نیز با تشریح برنامه های معاونت علمی ریاست جمهوری در حوزه نو آوری در صنایع نساجی به لزوم توجه به حوزه های نوآورانه و فناورانه در صنعت نساجی و حوزه طراحی اشاره نمود و از حاضرین در نشست خواست تا حداکثر توان و ظرفیت خود را برای پیاده سازی برنامه های مرتبط با مرکز نوآوری بکار گیرند.
نظرات شما