کیمیاپلی‌استر «دانش بنیان» شد

با ارزیابی و تشخیص کارگروه صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت کیمیا پلی‌استر در جمع شرکت‌های دانش‌بنیان کشور قرار گرفت.

با ارزیابی و تشخیص کارگروه صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت کیمیا پلی‌استر در جمع شرکت‌های دانش‌بنیان کشور قرار گرفت.

شرکت کیمیا‌پلی‌استر در حوزه فناوری توانست تاییدیه « تولیدی نوع ۲»  دربخش مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی را برای تولید الیاف دوجزئی کسب کند.

شرکت دانش بنیان براساس قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات این گونه تعریف شده است که شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان شرکت یا موسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم‌افزایی علم و ثروت،توسعه اقتصاد محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی( شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه ( شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری‌های برتر و باارزش افزوده فراوان ( به ویژه در تولید نرم‌افزارهای مربوط) تشکیل می‌شود.

مقام معظم رهبری نیز با تأکید بر جلوگیری از واردات بی‌رویه، حمایت از شرکت‌هابی دانش‌بنیان و تولیداتشان را ضروری دانسته‌اند.

شرکت کیمیاپلی‌استر که عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده الیاف پلی‌استر در ایران را به خود اختصاص داده، با حدود ۲۰ سال فعالیت در صنعت نساجی کشور و تولید متنوع‌ترین سبد الیاف پلی‌استر در کشور، دریافت لوح و تندیس زرین صادرکننده نمونه ملی در سه سال متوالی را در نیز در کارنامه خود دارد.

این مجموعه در سال ۲۰۱۶ گواهی‌نامه استاندارد اکوتکس را دریافت کرد و هر ساله با در دستور کار قرار دادن روند بهبود تولید و کیفیت، نسبت به تمدید آن موفق عمل کرده است و پس از ارزیابی و ممیزی‌های لازم بین‌المللی توسط شرکتInternational UK GCL توانست گواهی‌نامه‌های استاندارد جامع مدیریت یکپارچه خود را با کمترین مقدار عدم انطباق در آبان ۱۴۰۱ تمدید کند.

دبیرخانه انجمن نساجی ایران

این خبر در واحد اخبار انجمن صنایع نساجی ایران تهیه و به نگارش در آمده است

نظرات شما

نظرات خود را با ما در میان بگذارید

آدرس پست الکترونیکی شما نمایش داده نخواهد شد